Kokouskutsut ja pöytäkirjat

Kalatalousalueen perustamiskokous on pidetty 7.2.2019. Pöytäkirja löytyy oheisesta linkistä. Pöytäkirja

Kalatalousalue siirtää 30.03.2020 päivälle koolle kutsuman yleiskokouksen myöhemmin    ilmoittamaan ajankohtaan. Yleiskokouksen siirtämisestä on ensin tehtävä hallituksen päätös.

Kokouskutsu Tenon kalatalousalueen yleiskokouksesta ladataan tälle sivulle heti, kuin uusi kokousaika on päätetty.

Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi

Opetus- ja kulttuuriministeriöSosiaali- ja terveysministeriöValtioneuvoston viestintäosasto 16.3.2020 16.56
Tiedote 140/2020

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.


Valtioneuvosto ja toimivaltaiset viranomaiset saattavat päätökset ja suositukset voimaan valmiuslain, tartuntatautilain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Toimivaltaiset viranomaiset antavat tarkempia ohjeita vastuidensa mukaisesti. Hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle tiistaina 17. maaliskuuta 2020.